Итно формирање на нова Влада бара бизнис секторот

Што побрзо создавање на услови затоа што овој вакум период е голем проблем за бизнисот Итно формирање на нова Влада бара бизнис секторот. Што побрзо создавање на услови затоа што овој вакум период е голем проблем за бизнисот. Бизнисмените се согласуваат дека Новата Влада треба да го воспостави јавно приватниот дијалог со коморите.Проблемите при ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒