Џеф Безос, Бил Гејтс и Марк Закерберг изгубија 4,5 милијарди долари

Војната со зборови меѓу американскиот претседател Доналд Трамп и Северна Кореја ги чинеше Џеф Безос, Бил Гејтс и Марк Цукерберг дури 4,5 милијарди долари затоа што акциите паднаа поради политичката напнатост. Безос, Гејтс и Цукерберг сведочеа на огромни загуби зато ашто инвеститорите ги продаваа акциите и бараа сигурни прибежишта. Најголем губиток е основачот на Амазон, Џеф Безос, кој неодамна ...

⇐ DailyПлус Инфо ⇒