2017: Нови 10.000 работни места со Оперативниот план за вработување

Нови 10.000 работни места се планирани да се реализираат со мерките и програмите од Оперативниот план за вработување за 2017, за што се предвидени 14 милиони и 200.000 евра, или 2,6 милиони евра повеќе од лани. Нови 10.000 работни места се планирани да се реализираат со мерките и програмите од Оперативниот план за вработување за 2017, за што се предвидени 14 милиони и 200.000 евра, или 2,6 ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒