Српскиот пејач ја погреба мајка си - солзи, тага и болка

Две големи трагедии го одбележаа стартот на 2017 година на српската естрада. Две големи трагедии го одбележаа стартот на 2017 година на српската естрада.Сека Алексиќ на Бадник ја дозна тажната вест за смртта на таткото Милорад Алексиќ, а Реља Поповиќ на 2 јануари ја загуби мајката, познатата балерина Зоја Беголи.Прославената балерина Зоја Беголи вчера беше погребана на Новите гробишта ...

⇐ DailyMaxim ⇒