Фактор

АД ЕЛЕМ смета дека ХЕЦ Бошков Мост е значаен енергетски проект бидејќи ќе придонесе за зголемување на домашното производство на електрична енергија и ќе го ...
сите 33 | | | веќе видена

За квалитетен попис споредлив со меѓународните стандарди мора да се има стабилен општествен политички амбиент, подготовка на институциите за реализација на ...
сите 4 | | | веќе видена

Нашите фамилијарни почетоци пред 33 години беа врвни сервис услуги, затоа денес притискаме рестарт и почнуваме повторно одново! Истражувањето и анализата на ...
сите 10 | | | веќе видена

Според оценката на раководителите на деловните субјекти, индикаторот на доверба во преработувачката индустрија во декември 2016 година е за 0.3 процентни поени ...
сите 14 | | | веќе видена

Европскиот парламент го избра Италијанецот и кандидат на Европската народна партија, Антонио Тајани за свој претседател кој ќе го наследи Мартин Шулц. Тајани ...
сите 87 | | | веќе видена

Поранешниот службеник на американската Национална агенција за безбедност Едвард Сноуден доби продолжен престој во Русија, објави денес претставничката на ...
сите 26 | | | веќе видена

next