Фактор

За квалитетен попис споредлив со меѓународните стандарди мора да се има стабилен општествен политички амбиент, подготовка на институциите за реализација на ...
сите 4 | | | веќе видена

Нашите фамилијарни почетоци пред 33 години беа врвни сервис услуги, затоа денес притискаме рестарт и почнуваме повторно одново! Истражувањето и анализата на ...
сите 10 | | | веќе видена

Според оценката на раководителите на деловните субјекти, индикаторот на доверба во преработувачката индустрија во декември 2016 година е за 0.3 процентни поени ...
сите 15 | | | веќе видена

Европскиот парламент го избра Италијанецот и кандидат на Европската народна партија, Антонио Тајани за свој претседател кој ќе го наследи Мартин Шулц. Тајани ...
сите 99 | | | веќе видена

Поранешниот службеник на американската Национална агенција за безбедност Едвард Сноуден доби продолжен престој во Русија, објави денес претставничката на ...
сите 31 | | | веќе видена

Централната разузнавачка агенција објави повеќе од 12 милиони страници документи на својот интернет сајт кои претходно беа јавно достапни само во Националниот ...
сите 9 | | | веќе видена

Две домашни банки го свртеа вниманието на јавноста и ги заинтересираа инвеститорите. Со хартиите од вредност на Комерцијална банка АД Скопје и Стопанска банка ...
сите 23 | | | веќе видена

next