САДО МАЗО КРАЛИЦА: Сандра Африка во ова издание ги разгорува страстите!

Пејачката постојано ги чести фановите со провокативни спотови, а врз основа на фотографиите со кои го најави последниот ни следува уште еден таков. Таа се појави во садо мазо издание и предизвика бројни допаѓања и коментари. Извор: Вистина.мк

⇐ DailyКурир ⇒