Ноне се огласи: Еве дали навистина ќе стане мајка на Јамајка!

Откако Вистина.мк ја начна темата за „отеченото меше“ на поранешната македонска поп-пејачка Ноне Неделковска кое можеби е знак дека за неа дојде време за репродукција, се огласи и лично Ноне. Морепловката не остави да помине многу време за нагодување кај јавноста, па откако ги погледна дневните македонски таблоидни вести, веднаш ја откри вистината и својата страна на приказната за зголеменото ...

⇐ DailyВистина ⇒