Вкус кој не се заборава: Проја со сирење по оригинален рецепт


Необично, а вкусно јадење! 700 мл вода 1/2 кг грашок 200 гр шунка Пекабеско 150 гр макарони 3 чешниња лук 2 главици кромид сув зачин бибер магдонос малку ...
| | веќе видена | слични

Едноставно, а вкусно јадење. 1 пиле, исечкано на парчиња 1 главица црвен кромид 150 гр ориз 250 гр грашок сол бибер сув зачин 1 лажица доматно пире 2 дл ...
| | веќе видена | слични

За само половина час ќе направите совршен оброк во кој сигурно ќе уживате! Пилешкото подготвено на овој начин одлично оди со ориз или печени компири. 5 пилешки ...
| | веќе видена | слични
повеќе

Останато

Во првиот круг издвојувавме огромна победа, која покажа дека народот е свесен за тоа што се случува во нашата татковина. Ова е револуција на народот, пред се ...
сите 594 | | | веќе видена

Изборната предност на кандидатката за претседател Гордана Силјановска Давкова од ВМРО-ДПМНЕ се славеше со песната, која заедно со „Бисер Балкански“, е ...
сите 200 | | | веќе видена

Никогаш и по ниту една цена нема да се откажеме од она во што веруваме и ќе се бориме сè додека не успееме тоа да стане реалност, нема да дозволиме никој да ја ...
сите 332 | | | веќе видена

Претседателот на Движењето ЗНАМ – За наша Македонија Максим Димитриевски не е изненаден од резултатите постигнати во првиот круг од претседателските избори. ...
сите 304 | | | веќе видена

Националното биро за осигурување (НБО) соопштува дека актуелните пазарни услови предизвикаа неопходност од промена на цената на полисата за задолжителното авто ...
сите 77 | | | веќе видена

КОВАЧЕВСКИ ТВРДИ ДЕКА НЕ СЕ СПРЕМА БОЈКОТ НА ИЗБОРИТЕ Лидерот на СДСМ, Димитар Ковачевски вели дека не повикувaaт на бојкот, туку на масовно гласање за ...
сите 144 | | | веќе видена

За време на викендот во Македонија ја очекуваме конечната стабилизација на времето. Што значи дека за време на викендот времето ќе биде претежно стабилно, суво ...
сите 234 | | | веќе видена
Сподели ја оваа вест на е-маил

Вкус кој не се заборава: Проја со сирење по оригинален рецепт

Од:
До кого (е-маил):
Порака: