Посни брзи обланди – за секој ден и за посни свечености


Брзи и вкусни мафини со тиквици… 3/4 шолја кокосово брашно 1/2 шолја еритритол 2 лажички прашок за печиво 1/4 лажичка сол 225 гр тиквици излупени и изрендани 6 ...
| | веќе видена | слични

Едноставно, а вкусно јадење! 500 гр лиснато тесто 8 виршли Пекабеско 2 јајца сусам Тестото развлечете го со сукало во облик на правоаголник. Исечете го на осум ...
| | веќе видена | слични

Израдувајте ги домашните со брз и вкусен десерт… 250 гр шеќер во прав 250 гр путер или маргарин 250 гр мелени бисквити 5 банани 4 јаболка 4 кесички шлаг ...
| | веќе видена | слични

Овие намирници не би требало да ги мешате. Имено, не јадете никогаш домати со сирење. Оваа комбинација е вкусна, но ги преоптоварува панкреасот и црниот дроб. ...
| | веќе видена | слични

Кога спремате пилешко месо, немојте да ја правите оваа грешка. Месото не треба долго да стои на собна температура, бидејќи така се создаваат бактерии, а тие ...
| | веќе видена | слични
повеќе

Останато

- Рафа е на нишан, рече Јенс Лаерке, портпарол на Канцеларијата на ОН за координација на хуманитарни прашања, на редовен брифинг во Женева. - Израелските ...
сите 387 | | | веќе видена

Кандидатот за претседател Стево Пендаровски вечерва во Скопје го одржа завршниот митинг во рамки на претседателската кампања и притоа истакна дека е сигурен ...
сите 337 | | | веќе видена

Вистината игра клучна улога во зачувувањето на демократијата и општествениот интегритет, а регионалната кампања „Вистината е важна“("Truth matters") е од ...
сите 95 | | | веќе видена

Претседателските кандидати кои ќе се соочат во вториот круг од изборите за претседател на државата Стево Пендаровски и Гордана Силјановска Давкова вечерва ги ...
сите 640 | | | веќе видена

Џејми Карагер не можеше да одолее на привлечноста на „Жолтиот ѕид“. Првиот полуфинален натпревр во Лигата на шампионите меѓу Борусија Дортмунд и ПСЖ (1:0) го ...
сите 15 | | | веќе видена
Сподели ја оваа вест на е-маил

Посни брзи обланди – за секој ден и за посни свечености

Од:
До кого (е-маил):
Порака: