Ѕвезда на трпезата во есен и зима: Ајвар по српски рецепт


Вкусна и здрава зимница по оригинален српски рецепт. 6 исчистени домати 2 лажици сол 4 лажици шеќер кромид лута пиперка целер по вкус Доматите добро измијте ...
| | веќе видена | слични

Кромидот е супер намирница која се користи за секое јадење. Иако мириса силно и создава солзи, многу е здрав. Ако го ставите на рана, брзо ќе зараснат, а ...
| | веќе видена | слични

Поради современиот начин на живот, pH во нашето тело е помала, односно покисела, затоа направете намаз кој ќе го опорави вашиот организам. 2 зрели авокада 225 ...
| | веќе видена | слични
повеќе

Останато

Во првиот круг издвојувавме огромна победа, која покажа дека народот е свесен за тоа што се случува во нашата татковина. Ова е револуција на народот, пред се ...
сите 597 | | | веќе видена

Изборната предност на кандидатката за претседател Гордана Силјановска Давкова од ВМРО-ДПМНЕ се славеше со песната, која заедно со „Бисер Балкански“, е ...
сите 200 | | | веќе видена

Претседателот на Движењето ЗНАМ – За наша Македонија Максим Димитриевски не е изненаден од резултатите постигнати во првиот круг од претседателските избори. ...
сите 350 | | | веќе видена

Никогаш и по ниту една цена нема да се откажеме од она во што веруваме и ќе се бориме сè додека не успееме тоа да стане реалност, нема да дозволиме никој да ја ...
сите 332 | | | веќе видена

Националното биро за осигурување (НБО) соопштува дека актуелните пазарни услови предизвикаа неопходност од промена на цената на полисата за задолжителното авто ...
сите 77 | | | веќе видена

КОВАЧЕВСКИ ТВРДИ ДЕКА НЕ СЕ СПРЕМА БОЈКОТ НА ИЗБОРИТЕ Лидерот на СДСМ, Димитар Ковачевски вели дека не повикувaaт на бојкот, туку на масовно гласање за ...
сите 144 | | | веќе видена

За време на викендот во Македонија ја очекуваме конечната стабилизација на времето. Што значи дека за време на викендот времето ќе биде претежно стабилно, суво ...
сите 234 | | | веќе видена
Сподели ја оваа вест на е-маил

Ѕвезда на трпезата во есен и зима: Ајвар по српски рецепт

Од:
До кого (е-маил):
Порака: