Оние 40 луѓе, кои се примени во Влада, да му бидат “коњаница” на Заев за односи со јавност и му го водат службениот премиерски профил, да си ги соберат ...
сите 2 | | | веќе видена

Осумнаесет граѓански организации од регионот добија грантови за имплементација на проекти во времетраење до шест месеци. Поддржани се граѓански организации во ...
сите 13 | | | веќе видена

Чинарот во Охрид стар 11 века ќе биде прогласен за споменик на природата. Предлог-одлуката беше прифатена од Советот на Општина Охрид без расправа, врз основа ...
сите 20 | | | веќе видена

„Возам според брзината пропишана на сообраќајните знаци на патот“ е темата на која овој месец кампањата за зголемување на безбедноста во сообраќајот „Јас ...
сите 8 | | | веќе видена

Парламентарно мнозинство има јасно изразена политичка волја да продолжи со една поголема динамика во натамошниот развој на демократијата, вистинското владеење ...
сите 22 | | | веќе видена

Погледнете го петочното издание на емисијата „Топ тема“ на Телма каде гостуваше премиерот Зоран Заев. Тој одговараше на прашања на водителката Оливера ...
сите 10 | | | веќе видена

Довршување на основното образование, оспособување за разни занимања, јазичен центар. Ова се само дел од понудите и програмите кои ги понуди Граѓанскиот ...
| | веќе видена

Министерството за финансии преку ребалансот на Буџетот ги скрати непродуктивните трошоци, како реклами, трошоците за Скопје 2014, службени патувања, ...
сите 2 | | | веќе видена

Кога Махатма Ганди учел во еден англиски колеџ, еден од неговите професори по име Питерс перманентно уживал да го провоцира. Еднаш го прашува: „Ганди, кажи ми ...
| | веќе видена

Зоран Заев деновиве беше разочаран за условите во затворите додека условите во градинките во Струмица се очајни. Имено, советот на општина Струмица дал ...
| | веќе видена

next