Следбениците на Вранишковски продолжуваат со антимакедонска политика и поддршка за СДСМ

Нинов кој е член на антимакедонската организација на Вранишковски, упатува низа неосновани критики кон Претседателот на Република Македонија Ѓорѓе Иванов, легитимно избран од страна на речиси 550.000 граѓани на Република Македонија. Нинов од позиција на т.н. „свештено лице“ во антимакедонска организација продолжува да глуми и политичар, артикулирајќи ги ставовите на СДСМ. Давид Нинов е посветен ...

⇐ DailyКурир ⇒