Поларна зима

Полошкиот регион – Тетово, Гостивар и Кичево – од утринава се наоѓаат во портокалова фза поради ниските температури. Препораките до граѓаните се да не излегуваат од дома доколку немаат потреба и да носат топла облека. Ниските температури кои денеска достигнаа и до -20 степени и натаму го отежнуваат движењето низ тетовските улици. Наспроти исчистените главни улици и булевари, споредните улички ...

⇐ Daily24 Вести ⇒