Направена првата мапа со патеките на Шара

54 патеки се дел од првата изработена мапа за движење по Шар планина. Од Љуботен до Mавровското езеро, исцртани се сите патеки кои можат да се поминат. 54 патеки се дел од првата изработена мапа за движење по Шар планина. Од Љуботен до Mавровското езеро, исцртани се сите патеки кои можат да се поминат. Ова е дел од проектот за зачувувње на биолошката разновидност на Шар планина и одржливото ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒