Грипот се уште напаѓа со силен интензитет

Лекарите велат дека иако очекувале, сепак ниските температури и училишниот распуст не придонесуваат да стивне или барем да се намалува бројот на болни. Грипот и другите вируси напаѓаат со несмален интензитет. Лекарите велат дека иако очекувале, сепак ниските температури и училишниот распуст не придонесуваат да стивне или барем да се намалува бројот на ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒