Авто Плус

По три години во EU ќе влезат во сила построги граници за одделување на CO2 од новите автомобили, но ниту една марка не ги покрива овие вредности денес. ...
сите 10 | | | веќе видена

Модернизацијата на Ford Kuga донесе нов изглед, освежен ентериер, како и одредени новини на полето на агрегатите. Пред се, воведен е нов TDCi дизелски агрегат ...
сите 5 | | | веќе видена

next