Барате работа во странство? Оваа земја нема невработени лица, а има потреба од работници

Оваа Европска држава нема невработени, платите постојано растат, а се бараат и уште работници: А не е Германија! Државата која е рекордер во ниска невработеност во ЕУ има потреба од дополнителна работна сила, а во која се очекува и значаен раст на платите еЧешка. Република Чешка има рекордно ниска невработеност во рамките на ЕУ. Минатата година невработеноста во оваа земја изнесувала минимални ...

⇐ DailyСкопје Инфо ⇒