МВР

  во

  ВМРО-ДПМНЕ денеска порача дека јавноста има право да знае, како што наведува во соопштение, за криминалите на луѓе поврзани директно со врвот на СДСМ и да ...
  сите 6 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ денеска порача дека јавноста има право да знае, како што наведува во соопштение, за криминалите на луѓе поврзани директно со врвот на СДСМ и да ...
  сите 6 | | | веќе видена

  -Ниту една јавна закана на Заев и функционерите на СДСМ кон новинарите нема да го спречи излегувањето на виделина на вистината, истакнуваат од ВМРО-ДПМНЕ. ...
  сите 6 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ денеска порача дека јавноста има право да знае, како што наведува во соопштение, за криминалите на луѓе поврзани директно со врвот на СДСМ и да ...
  | | веќе видена | слични

  Градоначалникот на општина Центар го потпиша барањето до МВР за давање помош при извршување на управни акти, за решението за отстранување на дива градба на ...
  сите 6 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ денеска порача дека јавноста има право да знае, како што наведува во соопштение, за криминалите на луѓе поврзани директно со врвот на СДСМ и да ...
  сите 6 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ денеска порача дека јавноста има право да знае, како што наведува во соопштение, за криминалите на луѓе поврзани директно со врвот на СДСМ и да ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Градоначалникот на општина Центар го потпиша барањето до МВР за давање помош при извршување на управни акти, за решението за отстранување на дива градба на ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Градоначалникот на општина Центар го потпиша барањето до МВР за давање помош при извршување на управни акти, за решението за отстранување на дива градба на ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Градоначалникот на општина Центар бара асистенција од МВР за уривање на дива градба на аголот на улиците Самоилова и булеварот Никола Карев. „Претходно е ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Градоначалникот на општина Центар го потпиша барањето до МВР за давање помош при извршување на управни акти. Станува збор за решение за отстранување на дива ...
  сите 6 | | | веќе видена

  „СДСМ е дувло и синоним за криминалот. Аболицираниот криминалец Зоран Заев и злосторничкото здружение во раководството на партијата го претворија СДСМ во ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Градоначалникот на општина Центар го потпиша барањето до МВР за давање помош при извршување на управни акти. Станува збор за решение за отстранување на дива ...
  сите 6 | | | веќе видена

  „СДСМ е дувло и синоним за криминалот“, се вели во соопштението од ВМРО-ДПМНЕ. Во продолжение интегрален текст од денешното соопштение на ВМРО-ДПМНЕ: ...
  сите 67 | | | веќе видена