Професорот Велимир Абрамовиќ во една емисија, изнел шокантни тврдења за книжевната работа на Добрица Ќосиќ тврдејќи дека познатиот југословенски писател не е ...
| | веќе видена

Постојат одредени правила кои ако ги следите, ќе бидете полни со енергија и ќе ви донесат многу среќа. • Заборавете на своите очекувања. • Носете се што имате ...
| | веќе видена

 Ретки се оние кои во денешно време не се постојано со телефонот во рака каде и да одат. Дали и вие сте од оние кои не одите во бањата без телефонот, јадете ...
| | веќе видена

 Без оглед како и да се породила, телото на мајката во најголем број случаи веќе никогаш не е истото како претходно. Некои имаат лузни од царскиот рез, други ...
| | веќе видена

И покрај тоа што знаат дека шансите им се мали, луѓето продолжуваат да се коцкаат затоа што и добивањето џекпот и губењето добивка „за влакно“ го доживуваат ...
| | веќе видена

Светот понекогаш е сурово место за живеење. Личностите кои имаат проблеми со вишокот килограми тоа го знаат најдобро. Интернетот и сите будни тролови кои се ...
| | веќе видена