Најтопло препорачуваме да го гледате и да го уживате овој махерски снимен и скоцкан видео портртет на фасцинантното балканско тромеѓе. Уште повеќе жал ќе ве ...
| | веќе видена

37.000 жители на површина од 160 km2. Лихтенштајн се вбројува во една од најмалите држави во светот, но нејзината предност, покрај фактот што изгледа ...
сите 8 | | | веќе видена

Во новата епизода од емисијата „Happy Together“, членот на групата ЕХО, Сехун зборувал за тоа како го пронашле луѓето од агенцијата во која е сега. Се случило ...
| | веќе видена

Далас Неп со свои очи го видел масакрот во кафулето во Таузен Оукс во Калифорнија, а дури и успеал да го сними напаѓачот. На снимката се гледа кафулето во кое ...
сите 3 | | | веќе видена

Една недела над селото Селци, на падините на планината Стогово, гори шумата, во која има борови и дабови дрва. Во моментов во селото има останато две фамилии, ...
сите 4 | | | веќе видена

next