Жив закопан: Беше во гроб три дена и три ноќи и пренесуваше се во живо

За повеќето луѓе, идејата дека би можеле да бидат живи закопани, е вистински кошмар. Џон Едвардс го нема тој проблем. Тој одлучи да помине три дена и три ноќи под земја, закопан во кончег кој личи како мртовечки. Сепак, не е во прашање класичен мртовечки ковчег, зошто во него не би можел да преживее долго. Неговиот сандак бил осветлен и опремен така што можел во живот да се вклучи на социјалните ...

⇐ DailyСител ⇒