Тијана направи хаос среде планина, луѓето не знаеја што се случува: Ќе се соблечам гола (фото)

Откако се појави на естрадата, Тијана Дапчевиќ е позната по нејзините шеги. Имено, Тијана деновиве се одмара на Копаоник, па екипата на српскиот портал Телеграф, која беше таму едвај ја убеди Тијана да излезе на студот. Не ја поднесувам зимата, ни снегот, а зимско сум дете. Родена сум во февруари. Не сум фан на зимата и скијањето. Додека сите учеа да скијат, јас учев да свирам, изјави Тијана. За ...

⇐ DailyВистина ⇒