ОК на ВМРО-ДПМНЕ Кисела Вода со хуманитарна помош за семејството Христови од Припор

-Семејството е во тешка состојба и затоа веднаш по објавувањето на веста, ние ја спроведувме оваа хуманитарна акција, а за во наредниот период ќе направиме напори да им обезбедиме и дрва за огрев со оглед на тоа што станува збор за самохран родител со две малолетни деца и една 70 годишната баба која е изнемоштена и едвај подвижна, истакна Ѓорѓиевски. Инаку Општинскиот комитет Кисела Вода на ...

⇐ DailyКурир ⇒