За волшебниот круг што се создава кога издаваштвото и писателите зависат од поддршката на Министерството за култура па се создаваат клиенти што се наклонети на ...
| | веќе видена

Во градското кино “Милениум“ вчера се одржа македонската промоција на филмот „Господ постои, името ѝ е Петрунија“. Голем број посетители и луѓе од јавниот ...
сите 2 | | | веќе видена

Стремежот кон среќа е една од основните човечки цели, па не е чудно што ОН имаат прогласено Светски ден на среќата. Што нѐ прави среќни? И дали се Германците ...
| | веќе видена