Охрид трчаТ 2018

Почитувани љубители на трчањето и спортот, Охрид трчаТ е производ на нашата желба за еден поинаков и поинтересен Охрид, Охрид во кој улиците ќе се користат за ...
 • Охрид Центар / Плоштад, Ohrid
 • 10:00:00 , 03 Јун, 2018 до 13:00:00 , 03 Јун, 2018
 • купете билети овде
 • Охрид трчаТ
 • 246 доаѓаат, 677 можеби
 • Peter Bence ● Skopje, Makedonska Filharmonija ● 31.05.2018

  Таксират Фестивал 2.0. ви го претставува Peter Bence​, новата светска музичка сензација, за прв пат со концерт во Македонија 🇲🇰 🔖 Скопје – Македонска ...
 • Makedonska Filharmonija, Skopje
 • 20:00:00 , 31 Мај, 2018 до 23:00:00 , 31 Мај, 2018
 • купете билети овде
 • Peter Bence Makedonija Македонија
 • 193 доаѓаат, 485 можеби
 • Курс за апликација на хијалуронски филер и ботокс

  Курс за апликација на Хијалуронски филер и Botullinum toxin! Едукацијата започнува со теоретски дел каде што учесниците ќе се запознаат со современите ...

  Осоговски манастир, Крива Паланка и ресторант-парк Гиновци

  "Бус Перник" Ви кани на еднодневна екскурзия до Осоговски манастир, Крива Паланка и ресторант-парк Гиновци, Македония. Осоговският манастир „Св. Йоаким ...
 • Maнастир Св. Јоаким Осоговски, Kriva Palanka
 • 07:00:00 , 03 Јун, 2018 до 21:00:00 , 03 Јун, 2018
 • BUS PERNIK
 • 1 доаѓаат, 9 можеби
 • Nutricon 2018

  NUTRICON 2018, will take place in Ohrid, Republic of Macedonia from 13 to 15 June 2018. NUTRICON 2018 is dedicated to: Food Quality and Safety, Health and ...
 • Ohrid
 • 09:00:00 , 13 Јун, 2018 до 15:00:00 , 15 Јун, 2018
 • NUTRICON
 • 7 доаѓаат, 57 можеби
 • V коло - Извидничка лига 2018

  Место на одржување: Скопје Организатор: И. П. О. „Галеб“ Датум на одржување: 10.06.2018 Правила: За ова коло важат начелата и правилата од „Пропозиции за ...
 • Skopje
 • 13:00:00 , 10 Јун, 2018 до 16:00:00 , 10 Јун, 2018
 • Извидничка Лига
 • 3 доаѓаат, 10 можеби
 • Адем Кастрати Adem Kastrati / Изложба Ekspozitë Exhibition

  Ретроспективна изложба на Адем Кастрати по повод 70 години од основањето на Националната галерија на Македонија, на 19 јуни 2018 година, во Даут пашиниот амам.
 • Даут-Пашин амам, Skopje
 • 20:00:00 , 19 Јун, 2018 до 22:00:00 , 19 Јун, 2018
 • National Gallery of Macedonia - Национална галерија на Македонија
 • 99 доаѓаат, 401 можеби
 • Bolzer / Shock Troopers / Садо Зора!! МКЦ Скопје- 09.06.2018

  Terrorvoid Promotions во соработка со Здраво Млади, ви ги претставуваат BOLZER! Еден од најуникатните бендови моментално на светската метал сцена. За комплетен ...
 • Младински Културен Центар, Skopje
 • 17:00:00 , 09 Јун, 2018 до 20:00:00 , 09 Јун, 2018
 • Zoran Formless Setinovski
 • 205 доаѓаат, 260 можеби
 • Beach Run 2018

  Beach Run е серија на трки која ќе се одржи на 5 локации покрај вода во Македонија (Скопје, Преспа, Дојран, Маврово и Охрид) од 17 јуни до 29 јули 2018 година, ...
 • Skopje
 • 17:00:00 , 17 Јун, 2018 до 20:00:00 , 17 Јун, 2018
 • Прв до врв
 • 52 доаѓаат, 311 можеби
 • Меѓународна летна школа Управување во услови на мигрантски кризи

  Филозофскиот факултет на Универзитетот ͈Св. Кирил и Методиј" од Скопје, Македонија, Факултетот за криминалистика, криминологија и безбедносни студии на ...
 • Faculty of Philosophy - Skopje
 • 10:00:00 , 18 Јун, 2018 до 17:00:00 , 24 Јун, 2018
 • купете билети овде
 • Faculty of Philosophy - Skopje
 • 1 доаѓаат, 166 можеби
 • Симпозиум

  Здружението на специјалисти по орална хирургија при Македонското стоматолошко друштво Ви го најавува годишниот Симпозиум на тема „Современи насоки за водена ...
 • Скопје - Skopje
 • 10:00:00 , 09 Јун, 2018 до 14:00:00 , 09 Јун, 2018
 • Здружение на Специјалисти по Орална Хирургија на Македонија
 • 45 доаѓаат, 86 можеби
 • Доделување признанија 14 Јуни Светски ден на крводарителството

  Општинската организација на Црвен крст Штип по повод 17-ти Март, Денот на крводарителството во Република Македонија ќе организира свечена манифестација на која ...
 • Црвен Крст Штип, Stip
 • 12:00:00 , 14 Јун, 2018 до 15:00:00 , 14 Јун, 2018
 • Црвен Крст Штип
 • 26 доаѓаат, 50 можеби
 • VI коло - Извидничка лига 2018

  Место на одржување: Охрид Организатор: И. О. „Пионер“ Датум на одржување: 15.06.2018 – 17.06.2018 Правила: За ова коло важат начелата и правилата од ...
 • Ohrid
 • 14:00:00 , 15 Јун, 2018 до 17:00:00 , 17 Јун, 2018
 • Извидничка Лига
 • 2 доаѓаат, 9 можеби