Grai, SatanaKozel и Anabioz во Скопје!

Руските фолк метал групи Грај, Сатанакозел и Анабиоз во Скопје! Со огромно задоволство сакаме да ви претставиме концерт не на еден руски фолк метал бенд. Не ...
  • Rock Club Shadows, Skopje
  • 20:00:00 , 03 Окт, 2017 до 01:00:00 , 04 Окт, 2017
  • Morania Pixie Sephirot
  • 67 доаѓаат, 102 можеби