Вашингтон

  во

  На Капитол хил во Вашингтон денеска дојде до пукотници кога непознат маж удрил со автомобил во полициско возило, а потоа се обидел да прегази неколку полицајци ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Официјалната зграда на Конгресот во Вашингтон е затворена откако е јавено дека надвор се слуша пукање. Повеќе полициски возила се наоѓаа во тој момент кај ...
  сите 8 | | | веќе видена

  На Капитол хил во Вашингтон денеска дојде до пукотници кога непознат маж удрил со автомобил во полициско возило, а потоа се обидел да прегази неколку полицајци ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Шпанскиот премиер Маријано Рахој вети во вторникот во Барселона големи инфраструктурни инвестиции во Каталонија настојувајќи да ги ублажи тензиите во оваа ...
  сите 39 | | | веќе видена

  На Капитол хил во Вашингтон денеска дојде до пукотници кога непознат маж удрил со автомобил во полициско возило, а потоа се обидел да прегази неколку полицајци ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Детали кои разбудија нови сомнежи во јавноста Веќе долго време во јавноста се шпекулира дека Меланија е многу несреќна во бракот со претседателот на САД, ...
  сите 121 | | | прочитана: 466 | веќе видена

  Официјалната зграда на Конгресот во Вашингтон е затворена откако е јавено дека надвор се слуша пукање. Повеќе полициски возила се наоѓаа во тој момент кај ...
  сите 8 | | | веќе видена

  На Капитол хил во Вашингтон денеска дојде до пукотници кога непознат маж удрил со автомобил во полициско возило, а потоа се обидел да прегази неколку полицајци ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Највлијателната Фондација во Вашингтон и блиска до Претседателот Доналд Трамп и Државниот Секретар, Рекс Тилерсон објави обемна анализа за работата на УСАИД и ...
  сите 110 | | | веќе видена

  Највлијателната Фондација во Вашингтон и блиска до Претседателот Доналд Трамп и Државниот Секретар, Рекс Тилерсон објави обемна анализа за работата на УСАИД и ...
  сите 110 | | | веќе видена

  На првиот состанок на американскиот државен секретар Рекс Тилерсон со европските сојузници на НАТО, тој ќе побара од нив повеќе да вложуваат во одбраната. - ...
  сите 82 | | | веќе видена

  Највлијателната Фондација во Вашингтон и блиска до претседателот Доналд Трамп и државниот секретар, Рекс Тилерсон објави обемна анализа за работата на УСАИД и ...
  сите 110 | | | веќе видена

  Највлијателната Фондација во Вашингтон и блиска до Претседателот Доналд Трамп и Државниот Секретар, Рекс Тилерсон објави обемна анализа за работата на УСАИД и ...
  сите 110 | | | веќе видена

  Веќе долго време се шпекулира дека Меланија Трамп е многу несреќна во бракот со Доналд, а секој ден се појавуваат нови детали за нивната врска. Но, нејзината ...
  сите 121 | | | веќе видена

  Највлијателната Фондација во Вашингтон и блиска до Претседателот Доналд Трамп и Државниот Секретар, Рекс Тилерсон објави обемна анализа за работата на УСАИД и ...
  сите 110 | | | веќе видена

  На првиот состанок на американскиот државен секретар Рекс Тилерсон со европските сојузници на НАТО, тој ќе побара од нив повеќе да вложуваат во одбраната. – ...
  сите 82 | | | веќе видена