Словенија

  во

  Корисниците на Diners картичките во Србија се затечени од непријатниот развој на настаните бидејќи поради неодоговорното и најверојатно криминално поведение на ...
  сите 5 | | | веќе видена

  На паркиралиштето кај Општата болница во Мурска Собота, во Словенија вчера во попладневните часови во автомобилот е пронајдено телото на женско лице, за кое се ...
  | | веќе видена

  На нешто помалку од еден месец до стартот на третиот камп на капитенот на македонскиот национален тим, Кирил Лазаров, се комлетира тренерскиот кадар кој и оваа ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Генералниот секретар на НАТО Јенс Столтенберг ја толкуваше позицијата на претседателот Доналд Трамп околу спремноста на САД да го почитуваат и натаму правилото ...
  сите 215 | | | веќе видена

  Распадот на Социјалистичка Федеративна Република Југославија (СФРЈ) им донесе на земјите наследнички повеќе штета отколку корист, покажуваат резултатите од ...
  сите 55 | | | веќе видена

  Генералниот секретар на НАТО Јенс Столтенберг ја толкуваше позицијата на претседателот Доналд Трамп околу спремноста на САД да го почитуваат и натаму правилото ...
  сите 215 | | | веќе видена

  На нешто помалку од еден месец до стартот на третиот камп на капитенот на македонскиот национален тим, Кирил Лазаров, се комлетира тренерскиот кадар кој и оваа ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Распадот на Социјалистичка Федеративна Република Југославија (СФРЈ) им донесе на земјите наследнички повеќе штета отколку корист, покажуваат резултатите од ...
  сите 55 | | | веќе видена

  На нешто помалку од еден месец до стартот на третиот камп на капитенот на македонскиот национален тим, Кирил Лазаров, се комлетира тренерскиот кадар кој и оваа ...
  сите 4 | | | веќе видена