ОН

  во

  Либискиот премијер, Фајез ал-Сарај, кој ја има поддршката на ОН, побарал Италија да испрати свои бродови во либиските територијални води да помогнат во борбата ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Обединетите нации соопштија дека се урнал германски воен хеликоптер кој бил дел од мировната мисија во Мали. Заменик портпаролот на ОН, Фархан Хак рекол дека ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Обединетите нации соопштија дека се урнал германски воен хеликоптер кој бил дел од мировната мисија во Мали. Заменик портпаролот на ОН, Фархан Хак рекол дека ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Договорот, како што наведе, ќе биде објавен на веб страницата на Владата, со што ќе стане јавно достапен за сите. Заев нагласи дека договорот отвора огромни ...
  сите 130 | | | веќе видена

  Либискиот премијер, Фајез ал-Сарај, кој ја има поддршката на ОН, побарал Италија да испрати свои бродови во либиските територијални води да помогнат во борбата ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев денеска на прес-конференција изјави дека договорот за добрососедство меѓу Бугарија и Македонија ќе биде објавен на веб-страната на ...
  сите 130 | | | веќе видена

  Либискиот премијер, Фајез ал-Сарај, кој ја има поддршката на ОН, побарал Италија да испрати свои бродови во либиските територијални води да помогнат во борбата ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Македонската Влада на синоќешната седница го прифати Извештајот за извршените преговори и усогласениот текст на Договорот за пријателство, добрососедство и ...
  сите 321 | | | веќе видена

  Денеска имав средба со делегацијата на UNICEF, предводена од господинот Бенџамин Перкс, на која ги запознав со реформските определби и владините приоритети за ...
  сите 55 | | | веќе видена

  Либискиот премијер, Фајез ал-Сарај, кој ја има поддршката на ОН, побарал Италија да испрати свои бродови во либиските територијални води да помогнат во борбата ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Либискиот премиер, Фајез ал-Сарај, кој ја има поддршката на ОН, побарал Италија да испрати свои бродови во либиските територијални води да помогнат во борбата ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Соработниците на Зоран Заев на синоќешната седница во владата го прифатиле Извештајот за извршените преговори и усогласениот текст на Договорот за ...
  сите 321 | | | веќе видена

  Македонската Влада на синоќешната седница го прифати Извештајот за извршените преговори и усогласениот текст на Договорот за пријателство, добрососедство и ...
  сите 321 | | | веќе видена

  Соработниците на Зоран Заев на синоќешната седница во владата го прифатиле Извештајот за извршените преговори и усогласениот текст на Договорот за ...
  сите 321 | | | веќе видена

  Македонската Влада на синоќешната седница го прифати Извештајот за извршените преговори и усогласениот текст на Договорот за пријателство, добрососедство и ...
  сите 321 | | | веќе видена

  Додека во бугарските медиуми на големо се прославува за овој договорот, содржината на истиот Заев и Владата ја кријат. И додека македонската влада молчи за ...
  сите 321 | | | веќе видена