Државниот

  во

  Граѓаните на Битола вечерва повторно излегоа на Широк сокак за да ја дадат својата поддршка на граѓанската иницијатива ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА, која бара ...
  сите 361 | | | веќе видена

  Со македонски знамиња и пароли граѓаните на Валандово вечерва преку мирен протест јасно порачаа дека нема да ја прифатат Тиранската платформа креирана во туѓа ...
  сите 361 | | | веќе видена

  Граѓани на Штип вечерва повторно со масовен марш низ улиците на градот ја изразија својата поддршка на граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“, со ...
  сите 361 | | | веќе видена

  Со македонски знамиња и пароли граѓаните на Валандово вечерва преку мирен протест јасно порачаа дека нема да ја прифатат Тиранската платформа креирана во туѓа ...
  сите 361 | | | веќе видена

  Валандовчани јасно и гласно вечерва кажаа дека НЕ сакаат двојазичност во нивниот град, како и на целата територија на Македонија, промена на химната, знамето и ...
  сите 361 | | | веќе видена

  Граѓани на Штип вечерва повторно со масовен марш низ улиците на градот ја изразија својата поддршка на граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“, со ...
  сите 361 | | | веќе видена

  Штипјани јасно и гласно вечерва кажаа дека НЕ сакаат двојазичност во нивниот град, како и на целата територија на Македонија, промена на химната, знамето и ...
  сите 361 | | | веќе видена

  Граѓаните на Свети Николе вечерва на мирен протест низ улиците на градот порачаа дека сакаат нови избори за излез од кризата. Тие јасно и гласно вечерва кажаа ...
  сите 361 | | | веќе видена

  Тие јасно и гласно вечерва кажаа дека НЕ сакаат двојазичност во нивниот град, како и на целата територија на Македонија, промена на химната, знамето и ...
  сите 361 | | | веќе видена

  Граѓаните на Битола вечерва повторно излегоа на Широк сокак за да ја дадат својата поддршка на граѓанската иницијатива ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА, која бара ...
  сите 361 | | | веќе видена

  Граѓаните на Битола вечерва повторно излегоа на Широк сокак за да ја дадат својата поддршка на граѓанската иницијатива ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА, која бара ...
  сите 361 | | | веќе видена

  Битолчани јасно и гласно вечерва кажаа дека НЕ сакаат двојазичност во нивниот град, како и на целата територија на Македонија, промена на химната, знамето и ...
  сите 361 | | | веќе видена

  Струмичани вечерва повторно со масовен протест низ улиците на градот ја дадоа својата поддршка на граѓанската иницијатива ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА Тие јасно и ...
  сите 361 | | | веќе видена

  Тие јасно и гласно вечерва кажаа дека НЕ сакаат двојазичност во нивниот град, како и на целата територија на Македонија, промена на химната, знамето и ...
  сите 361 | | | веќе видена

  Граѓани на Штип вечерва повторно со масовен марш низ улиците на градот ја изразија својата поддршка на граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“, со ...
  сите 361 | | | веќе видена

  Граѓаните на Свети Николе вечерва на мирен протест низ улиците на градот порачаа дека сакаат нови избори за излез од кризата. Тие јасно и гласно вечерва кажаа ...
  сите 361 | | | веќе видена

  Мистериозниот шумски резерват во „Јасен“, кој всушност крие објект наменет за скривница и канцеларија од каде што може да командува политичкиот и воен врв во ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Струмичани вечерва повторно со масовен протест низ улиците на градот ја дадоа својата поддршка на граѓанската иницијатива ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА. Тие јасно и ...
  сите 361 | | | веќе видена