Австрија

  во

  На програмата на „Охридско лето“ вечерва е концертот на рускиот пијанист Александар Синчук. Музичката програма на годинашното 57. издание на фестивалот ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Со својата младешка енергија, талент и невообичаени идеи, синоќа во рамки на традиционалната Европска вечер на фестивалот „Охридско лето“, во црквата „Света ...
  сите 4 | | | веќе видена

  На програмата на „Охридско лето“ вечерва е концертот на рускиот пијанист Александар Синчук. Александер Синчук е лауреат на интернационалните натпревари по ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Маестро Синчук светската кариера ја започнува по победата на четвртиот интернационален натпревар „Сергеј Рахманинов“ во 2008 година во Москва, по која како ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Музичката програма на годинашното 57. издание на фестивалот Охридско лето продолжува со вечерашниот концерт на рускиот пијанист Александар Синчук. Маестро ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Музичката програма на годинашното 57. издание на фестивалот „Охридско лето“ продолжува со вечерашниот концерт на рускиот пијанист Александар Синчук.Маестро ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Музичката програма на годинашното 57. издание на фестивалот „Охридско лето“ продолжува со вечерашниот концерт на рускиот пијанист Александар Синчук. Маестро ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Музичката програма на годинашното 57. издание на фестивалот „Охридско лето“ продолжува со вечерашниот концерт на рускиот пијанист Александар Синчук. Маестро ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Маестро Синчук светската кариера ја започнува по победата на четвртиот интернационален натпревар „Сергеј Рахманинов“ во 2008 година во Москва, по која како ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Музичката програма на годинашното 57. издание на фестивалот „Охридско лето“ продолжува со вечерашниот концерт на рускиот пијанист Александар Синчук. Маестро ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Музичката програма на годинашното 57. издание на фестивалот „Охридско лето“ продолжува со вечерашниот концерт на рускиот пијанист Александар Синчук. Маестро ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Музичката програма на годинашното 57. издание на фестивалот „Охридско лето“ продолжува со вечерашниот концерт на рускиот пијанист Александар Синчук.Маестро ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Уште една тргедија се случи поради љубомора во Банатски Карловац,Србија. Имено 44- годишниот Драган со нож и го пресекол вратот на сопругата откако на интернет ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Љубомората завчера беше причина за уште една семејна трагедија во Банатски Карловац. Бесен поради преписка на жената со еден маж од Виена, Ратко Јовановиќ (52) ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Продуктивноста е една од клучните мерки на економскиот успех. Ново истражување на групата Expert Market дава светлина врз земјите во кои работниците се ...
  сите 14 | | | веќе видена