Ви се заглави автомобилот во снег? Овие два генијални трика ќе ви помогнат да го одглавите

Се додека автомобилот не е заглавен во снег до прозорецот, може сосема лесно и без ничија помош да го извлечете и да го придвижите. Ако често го возите автомобилот во овие студени и снежни денови, добро би било во гепекот да имате две кеси песок за мачки. Ако останете заглавени во нанос од снег и мраз, истурете го песокот точно пред гумите. Така полесно ќе излезете од оваа тешка ситуација, ...

⇐ DailyMK News ⇒