Невладината меѓународна организација Македонија2025 го прослави своето десетгодишно постоење, со организирање на донаторска гала-вечера на 8-ми ноември. Пред ...
сите 4 | | | веќе видена

Според ново истражување на Универзитетот Кембриџ, социјалните мрежи откриваат многу повеќе отколку што посакуваме, како на пример, нашата интелигенција, ...
сите 4 | | | веќе видена

Ја започнавме сезоната од годината во која главниот акцент е на капутите. Квалитетен, елегантен, впечатлив и топол капут е парче секогаш вредно за инвестиција, ...
сите 4 | | | веќе видена

Актуелната колекција на етаблираната дизајнерка Алберта Ферети, за сезоната есен-зима 2018, е хит помеѓу славните дами. Ако ја следите нејзината работа, ...
сите 6 | | | веќе видена

За прв пат оваа година се одржува официјалниот избор за Мажи на годината 2108 во организација на Friday.mk и Моментум. Настанот ќе се одржи во Тренд Гастро бар ...
сите 8 | | | веќе видена