Ѓоко Крстиќ основач на Zero Science Lab и безбедносен истражувач во Applied Risk пронајде безбедносен пропуст во системите за далечински надзор на потрошувачка ...
сите 2 | | | веќе видена

Скопје, 1 1 j уни , 2019 година – Кога е вистински момент да му дадете мобилен телефон на детето? Kолку долго би требало да игра на Плејстејшн, да гледа ...
сите 2 | | | веќе видена

Снимка од шефот на „Фејсбук“ во која тој зборува за приватните податоци на корисниците и социјалните мрежи предизвика критики во јавноста. Но, таа е лажна. ...
сите 2 | | | веќе видена