ЏФК Џон

  во

  Аеродромот „Џон Ф. Кенеди“ во Њујорк е најфреквентниот аеродром за интернационални летови во Северна Америка, како еден од 16. најголеми аеродроми во светот. ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Националниот архив на САД објави во петокот нова серија документи поврзани со убиството на американскиот претседател Џон Фицџералд Кенеди, главно од доврливите ...
  сите 14 | | | веќе видена

  АДОЛФ ХИТЛЕР ЈА ПРЕЖИВЕАЛ ВТОРАТА СВЕТСКА ВОЈНА И ЖИВЕЕЛ СО ПОРАНЕШНИ НАЦИСТИ ВО КОЛУМБИЈА ВО 1950-ТЕ ГОДИНИ, СПОРЕД ДЕКЛАСИФИЦИРАНИТЕ ДОКУМЕНТИ/ ФОТОГРАФИЈА ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Американскиот претседател Доналд Трамп вети дека ќе ги објави тајните ФБИ-документи поврзани со атентатот на Џон Ф. Кенеди. Минатиот четврток беа објавени ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Американскиот претседател Доналд Трамп најави дека ќе обелодени документи на ЦИА кои би можеле темелно да го оспорат фактот дека убиецот на Џон Кенеди, Ли ...
  сите 98 | | | веќе видена

  Американскиот претседател Доналд Трамп најави дека ќе нареди отворање на доверливото досие за убиството на американскиот претседател Џон Ф. Кенеди во Далас во ...
  сите 100 | | | веќе видена

  Американскиот претседател Доналд Трамп денеска најави дека ќе нареди отворање на доверливото досие за убиството на американскиот претседател Џон Ф. Кенеди во ...
  сите 103 | | | веќе видена