Мое Здравје

Верица Пандиловска е една од најпознатите македонски поп пејачки, која позади себе има огромен број на музички хитови. Таа го поседува еден од најмоќните ...
| | веќе видена

ЗПЛРМ на последниот Управен одбор го ревидирале ценовникот на приватни услуги за пациентите. За приватен преглед кај општ лекар цената е 500 денари а кај ...
сите 2 | | | веќе видена

Во последно време во повеќето продавници можат да се најдат разни видови на фустани, но еден од поинтересните модели е фустанот што се прави во повеќе од десет ...
| | веќе видена

next