Каролина, Тамара, Нокаут, Ај Кју - Супер Скопје 01/02 Септември

КАРОЛИНА ГОЧЕВА, АЈ КЈУ, ТАМАРА ТОДЕВСКА, НОКАУТ, ЏАМБАЗОВ, ГУРУ ХАРЕ, Дј ДЕЛА – УЛИЦА МАКЕДОНИЈА (СУПЕР СКОПЈЕ 01/02 СЕПТЕМВРИ 2017) Супер Скопје, супер ...
 • Ul Makedonija, Skopje
 • 21:00:00 , 01 Сеп, 2017 до 13:00:00 , 03 Сеп, 2017
 • Gorilla Produkcija
 • 126 доаѓаат, 317 можеби
 • Акција за чистење на кејот на Вардар

  Секојдневно сме сведоци на валканите површини во нашата околина. Поради тоа, решивме заедно со нашата Greenfinity Фондација да организираме акција за чистење ...
 • Кеј На Вардар - Центар, Skopje
 • 09:00:00 , 02 Сеп, 2017 до 11:00:00 , 02 Сеп, 2017
 • Lyoness Macedonia
 • 113 доаѓаат, 210 можеби
 • Водени Камен, Жеден

  На 03.09.2017 (недела) во рамки на Планинарски предизвик „12 Врвови“, Планинарско Друштво Трансверзалец организира повторно искачување на врвот Водени Камен ...
 • Планинарско Друштво Трансверзалец, Skopje
 • 06:00:00 , 03 Сеп, 2017 до 19:00:00 , 03 Сеп, 2017
 • Планинарско Друштво Трансверзалец
 • 6 доаѓаат, 117 можеби
 • Добра Вода, Челоица

  На 02.09.2017 (сабота) во рамки на Планинарски предизвик „12 Врвови“, Планинарско Друштво Трансверзалец организира повторно искачување на врвот Добра Вода на ...
 • Планинарско Друштво Трансверзалец, Skopje
 • 05:30:00 , 02 Сеп, 2017 до 21:00:00 , 02 Сеп, 2017
 • Планинарско Друштво Трансверзалец
 • 5 доаѓаат, 71 можеби
 • Охрид и Албания ПРОМО цена

  Македония и Албания Русе–Охрид-Тирана-Дурас-Битоля-Русе Първи ден: 05:00ч.- Отпътуване от гр. Русе.По пътя кратки почивки. Преминаване гранична проверка ...

  Семинар на тема: Атрибутите На Бог

  Слободна Евангелска Црква „Добра Вест“ - Скопје, во соработка со Теолошката Библиска Академија од Крапина - Хрватска, организира семинар на тема: Атрибутите На ...
 • Hotel PORTA Skopje / Хотел ПОРТА Скопје
 • 18:00:00 , 31 Авг, 2017 до 18:00:00 , 02 Сеп, 2017
 • СЛОБОДНА ЕВАНГЕЛСКА ЦРКВА „ДОБРА ВЕСТ“
 • 13 доаѓаат, 24 можеби
 • VI Коло Извидничка Лига

  Место на одржување: с.Скребатно, Охрид Датум на одржување: 01-03.09.2017 Правила: За ова коло важат начелата и правилата од „Пропозиции за извидничка лига“. ...
 • Скребатно, 6000 Охрид, П. Југословенска Репуб. Македонија
 • 15:00:00 , 01 Сеп, 2017 до 00:00:00 , 03 Сеп, 2017
 • Извидничка Лига
 • 7 доаѓаат, 27 можеби
 • Групна семејна мапа, работилница со д-р Ана Пејчинова

  Отворена работилница во која групата заеднички ќе постави и ќе разреши една семејна мапа (констелација). Работилницата е под водство на д-р Ана Пејчинова, ...
 • SINO - СИНО, Skopje
 • 19:00:00 , 03 Сеп, 2017 до 22:00:00 , 03 Сеп, 2017
 • SINO - СИНО
 • 6 доаѓаат, 14 можеби