Women can!

„ЖЕНИТЕ МОЖАТ!“ ЖЕНИТЕ МОЖАТ! е проект кој таргетира и вклучува жени, девојки и девојчиња од сите генерации, и деца на жените-мајки, кои се интересираат за ...
  • Koncept Centar Edna Moze/edna Pravi, Skopje
  • 17:00:00 , 07 Апр, 2018 до 19:30:00 , 22 Дек, 2018
  • One can
  • 7 доаѓаат, 470 можеби