ОБУКА за стекнување „Лиценца за физичко обезбедување“

Комората на Република Македонија за приватно обезбедување, организира ОСПОСОБУВАЊЕ за ФИЗИЧКО ОБЕЗБЕДУВАЊЕ за стекнување со ЛИЦЕНЦА ЗА ОБЕЗБЕДУВАЊЕ во градот ...
 • Skopje
 • 16:00:00 , 22 Јан, 2018 до 20:00:00 , 27 Јан, 2018
 • Комора на Република Македонија за приватно обезбедување
 • 6 доаѓаат, 14 можеби
 • Skoplje shoping tura

  Polazak u 7h sa parkinga kod Tempa. Dolazak u Skoplje oko 11h. Obilazak grada: Prolaskom kroz Portu Makedonija (izuzetan umetnički rad od mermera i bronze, ...
 • Skopje
 • 07:00:00 , 04 Фев, 2018 до 23:00:00 , 04 Фев, 2018
 • Epic Holiday
 • 10 доаѓаат, 43 можеби
 • Course " Zensegrity " I дел

  Македонското Физиотерапевтско Здружение, со цел да го промовира новиот холистички пристап кон пациентот во процесот на медицинската рехабилитација, организира ...
 • Skopje
 • 09:00:00 , 03 Мар, 2018 до 09:00:00 , 04 Мар, 2018
 • купете билети овде
 • Macedonian Society of Physiotherapists
 • 18 доаѓаат, 50 можеби
 • EVENT_HEALTH
 • Аугментативна и Алтернативна Комуникација-Конференција

  Организација на Прва Конференција по повод европскиот ден на логопедијата на тема: „Аугментативна и алтернативна комуникација“, -Целта на оваа конференција е ...
 • Skopje
 • 09:00:00 , 06 Мар, 2018 до 17:00:00 , 06 Мар, 2018
 • Sojuz na defektolozi na R.Makedonija
 • 42 доаѓаат, 185 можеби
 • ATB во Скопје - Одложено

  АТВ е едно од највлијателните имиња во светот на денс музиката кое повеќе од 15 години е предводник на светската електронска сцена.Секогаш во врвот на листата ...
 • Skopje
 • 10:25:00 , 21 Апр, 2018 до 05:00:00 , 22 Апр, 2018
 • Urban Dance
 • 604 доаѓаат, 1260 можеби
 • Komşumuz Balkanlar: Vizesiz!

  Tarih dolu kültür mozaiği Balkan ülkelerine seyahat etmek hiç bu kadar kolay olmamıştı: Sekiz günde beş ülke! https://www.cicerone.travel/balkanlar
 • Skopje
 • 00:00:00 , 28 Апр, 2018 до 03:00:00 , 05 Мај, 2018
 • Halûk Uluhan
 • 1 доаѓаат, 3 можеби