• Rock Club Shadows, Skopje
 • 23:00:00 , 25 Мар, 2017 до 04:00:00 , 26 Мар, 2017
 • Ride to Rock Macedonia
 • 20 доаѓаат, 19 можеби
 • Настанот е завршен
 • Metal Vs. Rock Jenner (Serbia) and The BackDoor Band will crush the house at Rock Club Shadows.. 4 Hours in your face METAL/ROCK.. Sponsored by: Skopsko- Jack Daniels-Ride To Rock Europe.. ENTRY FREE, dont miss the heat! JENNER will be debuting thier new album "To live is to suffer" LIVE!!! Be a part of the future of METAL.. \m/Reserve NOW! +389 78 403 743Check out Jenner- https://www.youtube.com/watch?v=hc_V_AVLWHohttps://www.youtube.com/watch?v=HJXf6ZVu3oUhttps://www.youtube.com/watch?v=2O40etQ6Uu8

  Настани во близина (1км)

  Отворен Ден - Семос Академија 2017/18

  Ги покануваме сите заинтересирани и потенцијални студенти да дојдат во просториите на Семос Едукација, да го видат десетгодишното портфолио на Академијата, и ...
 • Семос Едукација - Semos Education, Skopje
 • 11:00:00 , 23 Авг, 2017 до 15:00:00 , 23 Авг, 2017
 • Семос Едукација - Semos Education
 • 18 доаѓаат, 35 можеби
 • Land промоција на албумот If, Sweet Rapscallions и Демек во МКЦ

  Land | промоција на албумот "If..." | Sweet Rapscallions и Демек во МКЦ Land /некогаш познати како Green Grass Dreams/ е поп проект на Доне Скендеров и Петар ...
 • Младински Културен Центар, Skopje
 • 21:00:00 , 07 Сеп, 2017 до 01:00:00 , 08 Сеп, 2017
 • Младински Културен Центар
 • 6 доаѓаат, 14 можеби
 • Pete Rock & C.L. Smooth во Скопје | Таксират 19 промо-концерт

  Во соработка со Sure Shotz и Младински Културен Центар, го најавуваме новиот ТАКСИРАТ едиција #19 со промо-концерт на две големи имиња на американскиот ...
 • Младински Културен Центар, Skopje
 • 20:30:00 , 13 Сеп, 2017 до 23:59:00 , 13 Сеп, 2017
 • купете билети овде
 • Taksirat Festival
 • 365 доаѓаат, 468 можеби
 • Семинар со Небојша Ѓуриќ и Михаел Јосиќ

  Семинарот е за секој заинтересиран од Скопје и пошироко. Влезот е бесплатен, но ќе се собере доброволен прилог за трошоците на гостите говорници.
 • Hotel PORTA Skopje / Хотел ПОРТА Скопје
 • 19:00:00 , 14 Сеп, 2017 до 21:00:00 , 15 Сеп, 2017
 • Aleksandar Vuletic
 • 19 доаѓаат, 32 можеби
 • Промоција на збирка поезија Tvoje Anđeosko Lice од Ана Дедова

  ПОЧИТУВАНИ: Ве поканувам на една поинаква промоција, на мојата 3-та збирка поезија. ЗОШТО ОДЕДНАШ КНИГА НА ХРВАТСКИ ЈАЗИК?! На почетокот од книгата е втисната ...
 • Дом на култура „Кочо Рацин“ Скопје - Dom na kultura "Koco Racin" Skopje
 • 12:00:00 , 15 Сеп, 2017 до 13:00:00 , 15 Сеп, 2017
 • Ana Dedova
 • 6 доаѓаат, 3 можеби
 • Семинар на тема: Атрибутите На Бог

  Слободна Евангелска Црква „Добра Вест“ - Скопје, во соработка со Теолошката Библиска Академија од Крапина - Хрватска, организира семинар на тема: Атрибутите На ...
 • Hotel PORTA Skopje / Хотел ПОРТА Скопје
 • 18:00:00 , 31 Авг, 2017 до 18:00:00 , 02 Сеп, 2017
 • СЛОБОДНА ЕВАНГЕЛСКА ЦРКВА „ДОБРА ВЕСТ“
 • 1 доаѓаат, 3 можеби
 • ”Retro Elektro” 25 Години од Техно Музиката во Македонија

  Сабота (20 маj) Метропoлис Арена во Скопје од 21 часот ќе ги отвори вратите за сите љубители кои сакаат да учествуваат во одбележувањето на 25 годишнината од ...
 • Метрополис арена, Skopje
 • 21:00:00 , 30 Сеп, 2017 до 04:00:00 , 01 Окт, 2017
 • купете билети овде
 • First Midnight Party in Skopje.Legend Forever-Milorad Caik Cajo
 • 43 доаѓаат, 113 можеби
 • Семинар за основање на Цркви

  Слободна Евангелска Црква „Добра Вест“ - Скопје, во соработка со European Mission Fellowship и Библиска Лига - Скопје организира семинар за основање на Цркви. ...
 • Hotel PORTA Skopje / Хотел ПОРТА Скопје
 • 10:00:00 , 30 Сеп, 2017 до 18:00:00 , 30 Сеп, 2017
 • СЛОБОДНА ЕВАНГЕЛСКА ЦРКВА „ДОБРА ВЕСТ“
 • 5 доаѓаат, 10 можеби