ТАЈНАТА Е ВО ВЕШТИНИТЕ: Како до подобро работно место!

Нашите обуки се значајни како за младите кои штотуку навршуваат високо образование, а немаат практично искуство кое честопати е предуслов за вработување, така и за сите оние кои имаат амбиција да имаат подобро работно место во финансиските сектори ОБУКА - ПРАКТИЧНИ ВЕШТИНИ ВО СМЕТКОВОДСТВО, ДАНОЧНО ЗАКОНОДАВСТВО И КОНТРОЛА НА ФИНАНСИСКИ ИЗВЕШТАИ Бесплатен софтвер, прирачници, и попуст ТЕРМИН ...

⇐ DailyФактор ⇒