Сите се радуваа кога дознаа дека по втор пат е бремена. Се било добро, додека не и се слошило. Кога лекарите ги направиле првите снимки од ултразвукот, ...
| | веќе видена

Во хит серијата "Андрија и Анѓелка" уживаа се повеќе луѓе крај ТВ екраните, а за тоа е првенствено заслужна брилијантната хемија меѓу главните актери. Меѓутоа, ...
| | веќе видена

Целосно е прeгазено авторството со уривањето на зградата на поранешно „Беко“, сегашна ТЦЦ „Плаза“, вели авторката на проектот Мимоза Несторова-Томиќ. Зградата ...
| | веќе видена

Сите ние чуваме стари семејни фотографии, а всушност, тие ни ги чуваат спомените од најраната возраст, најубавите години, ни ги чуваат спомените од детството. ...
| | веќе видена

Каква песна! Сосема неочекувано налетавме на една драгоцена пацифистичка и анти-НАТО химна која не е производ на некаква подмолна пропаганда на Путин туку е ...
| | веќе видена

Предизбориево е вистинскиот момент да се потсетам на една епизода од серијалот шармантни и со дебармалски шмек случувања во кои главен јунак е оваа скопска ...
| | веќе видена

next