Направете вкусни и здрави преливи за пролетни салати


Состојки: 4 слатки компири 300 г мелено месо 1 кромид 2 чешниња лук 1 конзерва сечкани лупени домати сол и црн пипер по вкус ½ лажичка ким 1/2 лажичка чили 1 ...
| | веќе видена | слични

Состојки: 1 домат 1 китка мечкин лук Сирење по желба Пињоли Маслинки Маслиново масло Сол Приготвување: Потпечете ги пињолите и оставете ги да се оладат додека ...
| | веќе видена | слични
повеќе

Останато

Кандидатите за претседател на државата Гордана Силјановска Давкова и Стево Пендаровски на вечерашната завршна дебата пред претседателските избори што ќе се ...
сите 403 | | | веќе видена

Возљубен народе, на 8-ми мај мора да ја повторите лекцијата од 24-ти април. Да научат како се однесува народот. Мора да им одржиме лекција дека народот ...
сите 472 | | | веќе видена

Кандидатот за претседател Стево Пендаровски вечерва во Скопје го одржа завршниот митинг во рамки на претседателската кампања и притоа истакна дека е сигурен ...
сите 266 | | | веќе видена

Египетско-катарскиот предлог за прекин на огнот во Појасот Газа со кој се согласи палестинската милитантна група Хамас вклучува три фази, од кои едната е ...
сите 405 | | | веќе видена

Претседателските кандидати кои ќе се соочат во вториот круг од изборите за претседател на државата Стево Пендаровски и Гордана Силјановска Давкова вечерва ги ...
сите 173 | | | веќе видена

Џејми Карагер не можеше да одолее на привлечноста на „Жолтиот ѕид“. Првиот полуфинален натпревр во Лигата на шампионите меѓу Борусија Дортмунд и ПСЖ (1:0) го ...
сите 76 | | | веќе видена

Поранешниот премиер и лидер на СДСМ Зоран Заев издвои 15 важни датуми од промоцијата на македонскиот јазик. Тоа го сподели на својот личен профил на фејсбук. ...
сите 41 | | | веќе видена

Иронично, додека светот го прославуваше Светскиот ден на слободата на медиумите, израелската влада ги затвори канцелариите на Ал Џезира, со што на јавноста и ...
сите 92 | | | веќе видена
Сподели ја оваа вест на е-маил

Направете вкусни и здрави преливи за пролетни салати

Од:
До кого (е-маил):
Порака: