Идивиди

Мистеријата на 12-те кругови

Распослани по целата површина на Јордан, 12 -те кругови претставуваат мистерија за археолозите. Познати под името Големите кругови, кружните структури може да ...
| | веќе видена
Болка за време на сексуалниот однос

Болката за време на сексуалниот однос се смета за најчесто дисфункционално пореметување кое се јавува кај речиси две третини од полово зрелите и активни жени. ...
| | веќе видена
Apple ги следи стапките на Facebook?

Многу борци за правата на жените работници во САД подолго време протестираат против политиката која ја спроведува Facebook, кој некое време им нуди на своите ...
| | веќе видена
Зошто ја изневерив?

За жал многумина од нас биле изневерени, изневеруваат или се нашле во некој вид триаголник. Сите ќе се согласиме со тоа дека овие чувства се најлоши, а ...
сите 3 | | | веќе видена
На ЕП влегуваме низ чешка порта

Швајцарија е архивирана, а македонската ракометна репрезентација комплетното внимание го насочи кон неделниот натпревар, дуел кој може да ни ги отвори портите ...
сите 158 | | | веќе видена

next