Посни полнети пиперки: Совршен ручек, повкусен од месо


Потребни состојки 1 главица кисела зелка 400 гр. ориз 4 страка праз црн пипер суво нане црвен пипер 250 гр. масло Одвојте ја зелката лист по лист на малечки ...
| | веќе видена | слични

Оваа вкусна чорба е вистинска помош против зимскиот замор бидејќи празот го подобрува имунитетот и спречува настинки и инфекции. 2 струка праз 30 гр путер ...
| | веќе видена | слични

Сакате да подготвите прекрасна, вкусна и супер здрава салата и да ги изненадите своите гости или пак можеби домашните? Едноставно набавете ги состојките во ...
| | веќе видена | слични

Испробајте го овој рецепт за брз и вкусен ручек! 500 гр мелено месо 1 главица кромид 4 чешниња лук леб (мекиот дел) малку млеко 2 јајца 1/2 лажичка прашок за ...
| | веќе видена | слични

Внесете го вкусот на Мексико во вашиот дом… 350 гр мелено јунешко месо 100 гр кромид 1 конзерва сечкан домат 300 гр жолти и црвени пиперки 100 гр црвен грав ...
| | веќе видена | слични
повеќе

Останато

Кандидатите за претседатели на Македонија, Гордана Силјановска Давкова и Стево Пендаровски, вечерва ќе имаат предизборно соочување. Со почеток во 21:15 часот ...
сите 296 | | | веќе видена

Претседателот на Илинден од Тирана, Никола Ѓурѓај, асицијација во која што членуваат најголем дел од Македонците кои што живеат во Албанија, со јавна поддршка ...
сите 31 | | | веќе видена

Кандидатот за претседател на ГРОМ и актуелен градоначалник на скопската општина Карпош, Стевчо Јакимовски, на вчерашниот прв круг од претседателските избори ...
сите 51 | | | веќе видена

И покрај опструкциите од централната власт со која се соочува нашиот градоначалник во општина Зрновци, продолжуваат да се реализираат проектите, истакна Драган ...
сите 105 | | | веќе видена

Јован Деспотовски од СДСМ во емисијата „Daily Click“ на ТВ21 истакна дека гласовите за кандидатот за претседател Максим Димитревски биле од разочарани членови ...
сите 78 | | | веќе видена
Сподели ја оваа вест на е-маил

Посни полнети пиперки: Совршен ручек, повкусен од месо

Од:
До кого (е-маил):
Порака: