Никола

  во

  Светската ракометна федерација (ИХФ) ги објави номинациите за избор на најдобрите играчи и тренери за 2016 година. Во категоријата за играч на годината ...
  сите 5 | | | веќе видена

  На денешниот состанок на претседателството на партијата ДУИ, ќе се разговара за тоа дали тие да ја поддржат владата од опозиција или пак да бидат дел од неа, ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Очекуваме непроменети позиции на Велика Британија за Македонија, му порачал шефот на македонската дипломатија Никола Попоски на Ален Данкан, британскиот ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Здружение на новинарите на Македонија ги осудува навредите на новинарите од претседателот на Судски совет, Зоран Караџовски, кој во изјавата од 22 февруари ги ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Никола Груевски изјави дека неговата партија не знае дали ќе биде во можност да го сочува мирот и стабилноста во Македонија, доколку социјалдемократската ...
  сите 194 | | | веќе видена

  Здружението на новинарите на Македонија ги осуди навредите на новинарите од страна на претседателот на Судскиот совет, Зоран Караџовски, кој во изјавата од 22 ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Здружение на новинарите на Македонија ги осудува навредите на новинарите од претседателот на Судски совет, Зоран Караџовски, кој во изјавата од 22 февруари ги ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Тргаме во офанзива, нападната ни е Татковината, Македонија треба да се брани. Тргаме во офанзива, нападната ни е Татковината, Македонија треба да се ...
  сите 27 | | | веќе видена