Или ЕВТИНИ ЛУЃЕ (3) Се чини дека има(в)ме можеби преголеми очекувања од сегашноста, од македонските политичари, од македонската интелигенција. Потрошивме ...
сите 16 | | | веќе видена

„Народните херои„ под санкции Како што тргнале, на Македоија не и‘ треба нова влада, и со техничката функционира турбо. Клинички ќе градат (како е спроведена ...
| | веќе видена

Доколку минатите три години во овој период се двоумевме дали треба одмазднички да влетаме во Владата или Собранието, темата сезонава е дали ни следува вонредна ...
сите 3 | | | веќе видена

Не им се одеше ниту на обвинетите од: Сопот Монструм Детонатор Шпиун Велија Рамковски Љубе Бошковски, и многу други, ама ти неправедно ги испрати таму а ...
| | веќе видена

Оправдана е опсесијата со гаќите на швалерката, зашто од нејзиното расположение зависи и работниот успех на љубовникот, а неретко, зависи и работата на сите во ...
сите 2 | | | веќе видена

Ќосиња и Тврдокорни, да учевте историја ќе знаевте дека секоја супер сила како Македонија на Александар, Рим, Византија, сега САД имале свои сатрапии, ...
| | веќе видена

Ви пренесуваме дел од колумната на Катерина Блажевска за Призма: Додека едни пакуваат примероци за да ги пратат во институти за генетски истражувања во ...
| | веќе видена

Значи, не разбирам каква е оваа стратегија која се води од страна на парламентарното мнозинство на чело со СДСМ? Бидејќи дпмне имаат склучено сојуз со некого, ...
| | веќе видена

ВМРО-ДПМНЕ избра да го спасува своето раководство осомничено за криминал, ставајќи ја во залог целата држава како на коцкарска маса. Наместо во партијата да ги ...
| | веќе видена