Претставници од невладини организации и физички лица од Полошкиот регион и Скопје, познати како платформа „Пријатели на Шара“ којашто лобира Шар Планина да ...
сите 10 | | | веќе видена

1 Заев го фати клетвата на Бранко. Се сеќавате кога кон средината на 1990-те нè плашеше со зборовите „Сакате да бидеме како Бугарија?“. Е па еве. Бугарија од 1 ...
сите 14 | | | прочитана: 1031 | веќе видена

Најголемиот број претставки кај Народниот правобранител од областа на имотно-правните односи за 2014, 2015 и 2016 година биле од изманипулирани граѓани за ...
| | веќе видена

Ова е приказна за тројца добри луѓе - за кралот, кметот и музикантот. Живееа во една убава и богата земја. Беа добри христијани и му правеа чест на Господа. ...
| | веќе видена