Природен начин за зголемување на волуменот на трепките


Сочна торта која се топи во устата. Потребни состојки: 4 јајца 300 г јаболка 250 г шеќер 250 г брашно 200 г маргарин 50 грозје 100 г мелени ореви по ваш избор ...
| | веќе видена | слични

Едно од највкусните јадења кое го подготвувале нашите баби се ќофтињата. Најчесто се послужуваат со компири и пире. Потребно е: 300 гр мелено месо 100 гр ориз ...
| | веќе видена | слични

Мазалица е стар заборавен доручек кој веројатно барем еднаш во животот сте го пробале. Се прави од три состојки (јајца, сирење и млеко), а поради подобар вкус ...
| | веќе видена | слични
повеќе

Останато

„Избирачот кој не е во можност да гласа на гласачкото место, немоќно или болно лице, а сака да гласа за тоа ќе ја извести ОИК најдоцна 7 дена пред денот ...
сите 418 | | | веќе видена

СДСМ ја слушна пораката од граѓаните и ја прифаќа. Ние ќе продолжиме да се бориме за секој граѓанин, за прогресивна и европска иднина на Македонија. Резултатот ...
сите 396 | | | веќе видена

Министерството за одбрана на САД ја појасни целта за испорака на ракети со долг дострел во Украина, кои неодамна беа испорачани во тајност. Како што објави „ ...
сите 203 | | | веќе видена

Ако Клиниката за токсикологија не била осигурaна, менаџментот треба да преземе одговорност, изјави попладнево министерот за здравство Илир Демири. Тој кажа ...
сите 138 | | | веќе видена

За време на викендот во Македонија ја очекуваме конечната стабилизација на времето. Што значи дека за време на викендот времето ќе биде претежно стабилно, суво ...
сите 232 | | | веќе видена

САД денеска би можеле да објават нов пакет оружје за Украина во вредност од шест милијарди долари, потврди синоќа американски официјален претставник, пренесе ...
сите 226 | | | веќе видена

Изборната предност на кандидатката за претседател Гордана Силјановска Давкова од ВМРО-ДПМНЕ се славеше со песната, која заедно со „Бисер Балкански“, е ...
сите 206 | | | веќе видена
Сподели ја оваа вест на е-маил

Природен начин за зголемување на волуменот на трепките

Од:
До кого (е-маил):
Порака: